Verhuur van lichten

Bij een feest hoort uiteraard mooie belichting. Je bent hier op de juiste plaats om lichten te huren of om informatie in te winnen over welke lichten je nu eigenlijk nodig hebt.

Het leuke aan lichten is dat je er oneindig creatief mee kan omgaan.

Het gebruik van lichten kunnen we grofweg in 2 categorieƫn onderverdelen.

Enerzijds zijn er lichten waarmee je de dansvloer wilt voorzien van mooie feestverlichting.
Anderzijds heb je lichten die je kan gebruiken om de omgeving mooi uit te lichten of om extra sfeer te creƫren.

Lichten voor op de dansvloer

Huur jouw lichten in onze licht verhuur webshop.

Wanneer je lichten huurt voor een feest adviseren we, behalve voor bijvoorbeeld specifieke themafeesten, om als basis steeds gekleurde ledspots te huren.

led verlichting spot
Ledspots op statief


Deze ledspots zitten per 4 op een balk en kunnen aan een lichtbrug hangen of op een statief geplaatst worden. Onze ledspots maken gebruik van recente led technologie. Hierdoor heb je een heel mooie kleurenspreiding, kan je alle kleuren die je je kan inbeelden weergeven en geeft dit een erg mooie spreiding. Hiermee leg je de basis voor de sfeer op de dansvloer.


Bovendien kunnen de ledlampen reageren op de muziek waardoor ze op maat van de muziek van kleur kunnen veranderen.


Voor veel wat kleinere feesten is het al voldoende om enkel deze ledspots te voorzien.

Movingheads huren

Hoewel de gewone led lichten zeer mooi zijn wordt het echter een pak indrukwekkender wanneer je deze combineert met movingheads. Movingheads zijn lampen die bewegen. Dit wil zeggen dat de lichtstraal alle kanten op kan schijnen. Movingheads bewegen door de hele zaal. Movingheads bestaan ook weer in verschillende types.


Zo zijn er movingheads van het type Wash. Deze geven erg mooie kleuren in een brede of smalle lichtbundel. Het meer bekendere type movingheads zijn deze van het type Spot. Een spot movinghead projecteert een vorm zoals een sterk of cirkel of strepen … De vorm kan steeds afwisselen. Ook de kleur van de lampen is in te stellen en kan gedurende het feest veranderen.

fuifset op maat
Movingheads in combinatie met rook

Door de verschillende types lampen op elkaar af te stemmen kan je zeer mooie indrukwekkende lichtshows verkrijgen.

Bovendien kunnen de lichtshows nog uitgebreid worden met extra effecten zoals blacklights, lasers, rookmachines.. Bekijk hier de lichteffecten de we verhuren via onze lichtverhuur webshop.

Ben je dus op zoek naar licht voor je feest, fuif of evenement, neem dan zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

We bieden ook lichten aan om je locatie met lichten te accentueren. Heeft jouw feestzaal bijvoorbeeld mooie architectuur, een mooi binnendak of speciale elementen, dan kunnen we deze ook uitlichten met onze spots.
Ook een saaie koude kille zaal kunnen we omtoveren in een warme gezellige mooie zaal.

Comments are closed.