Discobar verhuur

Je geeft een feest, daar hoort natuurlijk muziek bij. En waarschijnlijk ook een beetje licht. In dat geval ben je op zoek naar een totaalpakket van licht en geluid. In de volksmond ook wel een discobar genoemd. Je bent op de juiste plaats om de perfecte discobar te huren.

Het is als niet-professional niet zo evident om te weten welk materiaal je nu precies moet huren om een kwalitatieve disocbar in huis te halen voor je feest of fuif.
Daarom bieden we op onze discobar verhuurwebshop een aantal voorgestelde discobars te huur aan.

Een discobar bestaat uit een geluidsinstallatie, een lichtinstallatie en een DJ installatie.
Elk van deze onderdelen kan je naar wens invullen.

discobar
Een discobar pakket met licht en geluid

Zo kan de geluidsinstallatie eentje zijn voor 50 personen, maar ook eentje voor 500 personen is mogelijk.

Voor het licht gaat dezelfde redenering op. Je kan een eenvoudige (maar mooie) lichtset van 4 spots op statief huren maar je kan ook een heuse lichtshow van 10 meter breed met bewegende lichten, rookmachines, lasers.. huren.

En zelfs bij de dj installaties bestaan er varianten in alle budgetten. Daarom bieden we een prima budget DJ set aan met uitgebreide functies en hoge betrouwbaarheid aan, voor de iets meer budgetvriendelijke feestjes, maar ook de ferrari onder de DJ sets zijnde een Pioneer Nexus DJ installatie.
Welke DJ installatje ook kiest, je kan er steeds je GSM, tablet of laptop op aansluiten zodat jouw muziek door de speakers kan klinken.

Je kan bij ons een discobar huren voor feestjes, fuifen, trouwfeesten.. met of zonder DJ.

Op onze verhuurpagina vind je een aantal mogelijkheden terug. Dit onder de namen partysets, fuifsets en trouwsets. Deze zijn uiteraard naar wens aan te passen.

Comments are closed.