DJ sets verhuur

Als je een feest of fuif organiseert moet je waarschijnlijk ook een dj set huren.

U vindt het meest recente aanbod van dj installaties op onze verhuurwebshop.

Een dj set, ook wel dj installatie of dj booth genoemd, bestaat traditioneel uit een mengpaneel waar verschillende muziekbronnen op aangesloten worden.
Vroeger waren dit vaak 2 platenspelers of turntables. Nadien is dit geevolueerd naar cd-spelers en tegenwoordig is dit steeds vaker een USB stick of laptop met daarop DJ software.

Pioneer dj installatie
Een professionele Pioneer DJ installatie

Via het mengpaneel kan je de meerdere geluidsbronnen tegelijk door de luidsprekers laten klinken. Bij een dj installatie hoort dus steeds een geluidsinstallatie. Dit zorgt er voor dat er geen stiltes tussen 2 liedjes vallen. Een goede DJ kan zowel de juiste muziek kiezen die goed in elkaar overgaat en in de smaak valt bij het publiek, maar ook technisch de muziek zo laten overlappen dat je soms zelfs niet door hebt dat er een ander lied gestart is. Het is niet voor niets dat DJ zijn een vak op zich is.

Het is echter ook perfect mogelijk om je eigen gsm, tablet of laptop op onze dj installaties aan te sluiten. Zo kan je je eigen muziek afspelen eenvoudigweg door het gewenste liedje af te spelen op je telefoon of tablet of .. Voor een gezellig feestje de ideale oplossing om jouw spotify of muzieklijst af te spelen.

DJ installaties komen in alle vormen, maten en budgetten.
We verhuren dj installaties die ofwel zeer vriendelijk zijn kwa prijs, of alle toeters en bellen hebben en de standaard zijn in de professionele DJ wereld. De standaard is nog altijd de Pioneer Nexus dj installatie. Deze dj set vind je terug op alle grotere feesten, fuiven en festivals.

dj set
Een budgetvriendelijke dj set

Voor de kleinere (thuis) feestjes is dit vaak overdreven en een onnodige investering. Daarom bieden we ook een prima budget dj installatie aan.

Je vindt de dj installaties die we verhuren terug op onze DJ verhuurwebshop.

Comments are closed.