Geluidsinstallaties Verhuur

Op deze pagina vindt u informatie over de verschillende geluidsinstallaties die te huur aanbieden. Via onze verhuurwebshop kan u een geluidsinstallatie huren of meer informatie over de geluidsets terug vinden.

We verhuren actieve geluidsinstallaties.

De geluidsinstallaties die we verhuren zijn actieve/gepowerde geluidsinstallaties. Dit betekent dat de luidsprekers allemaal over een eigen ingebouwde versterker beschikken. Dit zorgt er voor dat je de luidsprekers makkelijk met een druk op de knop kan aan- en uitzetten en per luidspreker het gewenste volume kunt regelen.

Muziek van je telefoon, tablet of laptop versterken

Zeer interessant is ook dat je op deze installaties eenvoudig een gsm, smartphone, tablet of laptop kan aansluiten zodat je muziek van Spotify, Youtube, Deezer.. rechtstreeks kan afspelen. Eens je het volume op de luidsprekers hebt ingesteld kan je dan via de volumeknop van je telefoon of laptop het geluid harder of zachter zetten. Het leuke is dus dat je enkel moet een geluidsinstallatie huren zonder noodzakelijk een extra dj installatie. Al raden we voor echte feesten wel aan een DJ installatie er bij te huren.

Welke geluidsinstallatie heb ik nodig?

We bieden muziekinstallaties in verschillende configuraties aan.

Kleine feesten of spraak versterken

Voor kleinere feesten of spraak volstaat het om 2 krachtige luidsprekers op statief te huren.
Hier kan je makkelijk tot 100 personen mee toespreken. Ook zijn 2 luidsprekers genoeg om 50 personen (en zelfs meer afhankelijk van de zaal, muziekgenre..) van muziek op dansvolume te voorzien.

geluidsinstallatie huren
Geluidsinstallatie op statieven

Middelgrote feesten (150 tot 200 personen)

Voor iets grotere feesten waarbij er meer dan 75 personen op de dansvloer staan adviseren we een geluidsinstallatie waarbij zowel bassluidsprekers (ook wel basskasten genoemd) en gewone luidsprekers (ook wel topkasten in deze configuratie genoemd) gebruikt worden.
Doordat de basskasten enkel bass weergeven en een groter volume hebben (dit zijn grotere luidsprekers die op de grond staan) verkrijg je een mooie diepe warme bass.
De topkasten worden ontlast van het weergeven van de veeleisende bassen waardoor ze meer vermogen over houden voor midden en hoge tonen. Denk hierbij aan instrumenten, stemmne, simbalen..
Het gebruik van zo een sub-top set biedt een zeer mooi geluid. Deze opstelling gebruiken we vooral bij bruiloften, grotere feesten of kleine bedrijfsevents.

db technologies IG3T
Geluidsinstallatie met topkasten en basskasten

Fuiven en grote feesten

Als overtreffende trap zijn er ook configuraties waarbij er meer basskasten dan topkasten zijn. Dit is uitermate geschikt voor grote feesten en fuiven en optredens waarbij het er stevig aan toe mag gaan. Deze opstellingen zorgen voor een ervaring waarbij je de muziek echt kan voelen en beleven. Deze sets zijn bedoeld om volledige zalen tot wel 1000 personen van voldoende muziekvolume te voorzien.

Muziekinstallatie voor fuif
Voldoende basskasten voor een echt fuifgeluid

We verhuren muziekinstallties onder onze bedrijfsnaam Big Sound Systems te Diepenbeek. Als u de beschikbare muziekinstallaties wenst te bekijken en eventueel te reserveren kan dit via de verhuurwebshop van Big Sound Systems. Daar vindt u steeds ons meest recente aanbod.

Comments are closed.